У Держдумі РФ знову хочуть "звільнити" Маріуполь

Читать на русском

У Держдумі РФ знову хочуть

У Держдумі РФ знову хочуть "звільнити" Маріуполь

У Держдумі знову хочуть "захистити" корінних мешканців Маріуполя.

Такий пост оприлюднив у соціальній мережі Х (раніше Twitter) депутат Державної думи Російської Федерації, лідер політичної партії "Справедлива Росія" Сергій Миронов.

Зокрема, російський політик зазначив, що радість від “визволення” у мешканців так званої, не існуючої юридично “Новоросії” змінилася подивом і тривогою від того, що туди заселилися мігранти, повідомляє Диалог.UA.

Ба більше, як зазначає депутат, є випадки, що мігрантів взагалі заселяють у абсолютно нові, тільки зведені після руйнування російською армією будинки, які були зведені замість тих, що раніше стояли в Маріуполі.

“Буду до Генеральної прокуратури звертатись для того, щоб права корінних мешканців були захищені. Регіон необхідно захистити від мігрантів”, — погрозив російський депутат.

Що цікаво: на цей пост звернув увагу та прокоментував у Telegram сам виходець із Донбасу, відомий український журналіст і блогер Денис Казанський.

Зокрема, він наголосив, що в результаті так званого “визволення” Маріуполя місто заселили мігранти, і тепер цей населений пункт потрібно звільняти вже безпосередньо від новоприбулих. Але ж хто вони, ці мігранти?

“Хочу підказати, що цими мігрантами називаються “росіяни”. Забирайтеся з Маріуполя, дайте людям жити”, — написав блогер, коментуючи публікацію російського політика Миронова.

скриншот qkxiqdxiqdeihrant