Ллойд Остін назвав пакет з допомогою Україні інвестицією в майбутнє США

Читать на русском

Ллойд Остін назвав пакет з допомогою Україні інвестицією в майбутнє США

Ллойд Остін назвав пакет з допомогою Україні інвестицією в майбутнє США

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що схвалене напередодні Палатою представників доповнення до закону про національну безпеку з допомогою Україні є інвестицією в майбутнє Америки і її безпеку.

Про це йдеться в поширеній Пентагоном заяві Остіна.

Остін привітав ухвалення "критично важливого законодавства" про національну безпеку, яке допоможе Міністерству оборони підтримати Україну та Ізраїль, зміцнити безпеку в Індо-Тихоокеанському регіоні та рішуче підтримувати союзників та партнерів США в усьому світі.

За його словами, цей двопартійний закон дозволить Міністерству оборони збільшити обсяги життєво необхідної допомоги у сфері безпеки, щоб допомогти Україні захистити себе від російської агресії, підтримати захист Ізраїлю від Ірану та його маріонеток, а також збільшити потік терміново необхідної гуманітарної допомоги для палестинського цивільного населення в Газі.

"Цей закон також є важливою інвестицією в майбутнє Америки. Надаючи близько 50 мільярдів доларів, які будуть спрямовані безпосередньо в нашу оборонно-промислову базу, цей законопроєкт створить хороші американські робочі місця в більш ніж 30 штатах, а також зміцнить довгострокову безпеку США", – зазначив Остін.

"Це законодавство зробить Америку більш безпечною і врятує життя. Ми ще раз переконалися в тому, що проблеми сучасності лише поглиблюватимуться без сильного, стійкого лідерства США в просуванні наших ключових інтересів безпеки", – наголосив він.

Як зазначив Остін, довгострокова безпека Америки все ще під загрозою, а на кону – людські життя.

"Ми ніколи не повинні давати нашим друзям, нашим суперникам або ворогам жодних підстав сумніватися в рішучості Америки", – заявив він.