У Києві судитимуть двох фальшивомонетників, які продали понад 60 тисяч підроблених доларів

Читать на русском

У Києві судитимуть двох фальшивомонетників, які продали понад 60 тисяч підроблених доларів

У Києві судитимуть двох фальшивомонетників , які продали понад 60 тисяч підроблених доларів

У Києві детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки (БЕБ) завершили досудове розслідування продажу підроблених доларів. За даними Бюро, двоє жителів західних областей за 3 місяці реалізували у столиці понад 60 тис. доларів. Затримали фальшивомонетників під час реалізації підроблених 25 тис. доларів, стільки ж було вилучено у машині зловмисників. Наразі обвинувальні акти скеровано до суду.

Про це, як передає КВ, йдеться в повідомленні пресслужби Бюро економічної безпеки (БЕБ).

Детективи БЕБ встановили, що двоє жителів західних областей збували на території Києва підроблену валюту в особливо великих розмірах.

Було задокументовано декілька фактів продажу грошей. Як зазначили у Бюро, загалом протягом трьох місяців фальшивомонетники реалізували понад 60 тис. доларів.

“Під час останньої реалізації підроблених 25 тис. доларів детективи БЕБ затримали фігуранта на місці вчинення злочину. Під час обшуку його транспортного засобу вилучено ще 25 тис. фальшивих доларів”, – йдеться в повідомленні.

Наразі до суду скеровано обвинувальні акти у вчиненні кримінальних правопорушень, визначених частинами 2, 3 статті 199 Кримінального Кодексу України.

Досудове розслідування здійснювали детективи ТУ БЕБ Києва за оперативного супроводу СБУ та процесуального керівництва прокурорів Київської міської прокуратури.